Vores Notes konsulenter drifter din Domino platform – nemt og enkelt

It-Løsninger med HCL Notes der integrerer it systemer | Christian Gravgaard

Har du også svært ved at finde IT-folk med HCL/IBM/Lotus Notes kompetencer? Så lad os tage sig af din Domino platform.

Vi drifter både store og små Notes platforme – enten hos virksomhederne selv eller via vores danske hostingcenter. Det giver vores kunder kontante fordele:

  • Du behøver ikke at ansætte IT-folk med Notes kompetence
  • Der er altid et øje på dine Notes installation – også om natten
  • Du har fagligt skarpe Notes administratorer på arbejde 24/7

I modsætning til mange andre, der tilbyder IT-drift, giver vi dig fri adgang til din Notes platform og servere.

Det betyder at du kan drive din IT-afdeling, som du plejer, med den fordel at du har professionelle Notes Administratorer til at sikre at alt kører, som det skal.

Vores fleksibilitet gør også, at det er dig, der vælger hvilket ansvar vi skal tage:

  • Tilkald: Du ringer når du har brug for hjælp – 24 timer i døgnet.
  • Applikations-ansvar: Vi drifter selve Notes/Domino platformen. OS og hardware er dit eget ansvar.
  • OS-ansvar: Vi drifter OS og Notes/Domino platformen. Hardware er dit eget ansvar.
  • Platform-ansvar: Vi drifter hardware, OS og Notes/Domino platformen som full-service.

Vil du høre mere, er du velkommen til at ringe til Christian på +45 70 230 248 eller sende en mail på [email protected].

HCL Notes konsulenter on-site i hele landet

Notes Konsulent Christian Gravgaard på vej on-site

Uanset om din virksomhed ligger i Vejle, Tilst, Malmö eller Slagelse, kommer vores IBM/Lotus Notes konsulenter on-site hos dig, når du ønsker det.

Du kender det sikkert selv. Det er meget nemmere at finde den rigtige løsning, når man sidder ved siden af hinanden. Derfor gør vi en stor ære i at besøge og arbejde hos vores kunder, når de ønsker det.

Vores arbejde kan både være dag og aften, afhængigt af hvad der skal foretages. En serveropgradering on-site om aftenen med tilkald dagen efter, hvis der skulle komme nogle sager ind, kan være en god løsning for vores kunder.

Vi sætter en ære i at møde op friske og udhvilede, uanset hvor i landet du bor. Derfor overnatter vi i din by inden vores besøg, hvis du bor på Fyn eller i Jylland.

Det betyder også at vi hver måned er på besøg i flere af de jyske byer, når vores Notes konsulenter, med faste intervaller, hjælper vores store og små kunder med Notes administration og udvikling.

Når vi er færdige med arbejdet, kører vi hjem igen. Som Anders fra Nilpeter siger: ”Det er den rigtige måde at gøre det på, frem for at komme uge efter uge og så bare sidde og glo ud i luften. Christian Gravgaard kommer, når vi har brug for ham.”

Software udvikling – både i Notes og Microsoft Office

Vi tror på at automatiseringer er vejen frem. Derfor gør vi os meget i at hjælpe virksomheder med at automatisere deres forretning.

Hos BMS har vi f.eks. integreret mange af deres systemer, så håndteringen er nem og sikkerheden er stram og præcis. Som Morten hos BMS siger: ”Vi har hele tiden en dialog med Christian Gravgaard om, hvad vi kan gøre smartere. Vi vender løbende tingene med hinanden og kigger på, hvordan vi kan optimere vores forretning”.

Hos Telenor er man enig. Som Thorbjørn Blixen-Finecke, tidligere chef IT-arkitekt hos Telenor har udtalt: ”Christian Gravgaard er en dygtig udvikler, der arbejder grundigt og hurtigt. Han har nemt ved at tilegne sig og forstå en virksomheds processer og arbejde selvstændigt med en opgave”.

Når vi udvikler software for vores kunder, er det vigtigt for os at forstå forretningen, det som vores kunder vil opnå og ikke mindst hvem, der skal bruge det.

Oftest ser vi en stor kompleksitet i software – En kompleksitet vi gerne vil gøre mindre. Vi mener at software og løsninger skal være simple og enkle, så brugeren kan foretage sig det, der er vigtigt, hurtigt og effektivt.

I teorien er det ikke svært at forstå, men i praksis kan det være svært at føre ud i livet. Det er vi specialister i – enkelt software der løfter en kompleks opgave.