Telenor: Forståelse for virksomhedens processer

”Christian Gravgaard har udviklet en omfattende applikation, der har mange brugere og dækker mange funktioner. Derfor var det helt naturligt at engagere Christian Gravgaard igen. Han har ageret professionelt og leveret kvalitet til tiden.”

”Christian Gravgaard er en dygtig udvikler, der arbejder grundigt og hurtigt. Han har nemt ved at tilegne sig og forstå en virksomheds processer og arbejde selvstændigt med en opgave. Man kan roligt give ham en opgave uden at skulle tjekke hans arbejde hele tiden. Han ved, hvornår han skal spørge, hvis han er i tvivl. Og så er han afleverer han løbende statusopdateringer, så man hele tiden ved, hvor han er i processen.”

”Det virker som om Christian Gravgaard har et stort netværk af IBM Notes-udviklere. Han er selv meget kompetent, men skulle han komme til kort, så har han en masse han kan spørge til råds.”

Thorbjørn Blixen-Finecke, chef it-arkitekt Telenor

Christian Gravgaard har:

  • Udviklet applikation til internt projektstyringssystem i Telenor Danmark og sat den i drift
  • Administreret udviklingsmiljø, testmiljø og drift
  • Foretaget integration til internt tidsregistreringssystem
  • Implementeret versionsstyring
  • Opgraderet Domino-server og lagt den klar til drift

Om Telenor
International telekommunikationskoncern, der driver virksomhed i 13 lande. Telenors mission er at give kunden en sammenhængende kommunikationsoplevelse ved at bygge bro mellem teknologier, indhold og udstyr.