Jeg er specialister i software udvikling på mange forskellige platforme. En af de platforme hvor jeg laver meget udvikling til, er Notes/Domino. Her er der fokus på vedligehold af eksisterende Notes Database og Applikationer, men også nyudvikling eller portering til webløsninger.

Som Notes udvikler er det vigtigt, at man har en lang erfaring i, hvad der virker mest effektivt. Da Notes / Domino benytter programmeringssprogene LotusScript, @Formula, Java og ServerSide JavaScript, er der mangle muligheder for at udvikle i din Notes Applikation.

Jeg udvikler til både Notes, web og mobil og har stor erfaring med at lave Notes web-applikationer, der er sikre og overholder GDPR lovgivningen i forhold til beskyttelse af data.

Specialiseret udvikling – Notes til erhverv og stat

Notes udvikling udføres for både erhverv og offentlige organisationer, hvor jeg skaber langvarige relationer. Her arbejder jeg blandt andet for BMS Kraner, Nilpeter, Bauhaus, Arla og Statens IT.

Her udvikler vi både tilretninger til Notes applikationer, men laver også nyudvikling og integrationer mellem Notes og andre systemer.

Vil du have en Notes udvikler på besøg?

Har du brug for at få en Notes udvikler på besøg, har du mulighed for at prøve min af først. Det har Nilpeter i Slagelse blandt andet prøvet. Hvordan de oplevede at få en udvikler på prøve, kan du læse om her.

Jeg tror på at en stor del af et godt samarbejde er kemi. Derfor tilbyder jeg, at du kan få mig på prøve som konsulent og Notes udvikler i en halv dag, uden at det koster dig noget som helst. Det giver dig mulighed for at se mig an og mærke efter om kemien passer.

Før besøget kræver jeg ingen forberedelse i forhold til de opgaver du sætter mig til. Som eksperter i Notes udvikling og administration, skal jeg kunne komme ind direkte fra gaden og løse dine udfordringer med Notes.

Sådan prøver du en Notes udvikler gratis

Vil du også sætte mig på en prøve som Notes udvikler en halv dag gratis, kan du ringe til mig på telefon 70 203 248 eller skrive til [email protected].