Migrering af Lotus Notes til Office 365 eller Google Workspace er noget vi er eksperter i hos BizPerformer Consult. Vi har stået for migrering af store Notes/Domino miljøer til både Microsoft og Google for nogle af Danmarks største virksomhed.

Derfor har vi også en gennemprøvet model, der giver dig overblik over dit eksisterende Notes miljø, giver dig svar på hvilke Microsoft licenser du får brug for og hvordan du mest økonomisk får lavet din migrering til mindst gene for dine brugere.

 • Overblik over dine brugere

  Med BizPerformer Consult som din migreringspartner, får vi nemt og enkelt overblik over hvilke brugere der er aktive og hvem der skal migreres med. Det gør vi i samarbejde med dig og dine it-folk.

  Vores værktøjer giver dig nemt overblik over hvem der er migreret til Microsoft 365 eller Google Workspace, hvem der ikke skal migreres samt hvem der er tilbage. Fremskridtet følger du nemt og enkelt i din Lotus Notes Adressebog over tid.

 • Korrekte budgetter

  Når vi er en del af dit Notes Migrering, har vi analyseværktøjer med til at undersøge hvor meget data du har og hvilken. Det giver dig en kontakt fordel, ved at vide hvilke Microsoft 365 licenser du skal bruge til din migrering.

  Det sikrer at du kan udarbejde et mere præcist budget og ved hvilke licenser der skal til for at du kan fuldføre migreringsprojektet med succes.

 • Håndtering af krypterede data

  Noget af det som Lotus Notes er dygtig til, er at kryptere e-mail internet mellem afsender og modtager. Er det en funktion du har brugt i dit Notes miljø, kan det give dig udfordringer at få flyttet over.

  Vores analyse-værktøjer kan præcist fortælle dig om det er en udfordring. Har du en udfordring med krypterede mails kan vi også løse dem i samarbejde med de brugere der ligger inde med disse e-mails.

 • God overgang fra Lotus Notes til Office 365

  Som eksperter i Lotus Notes migreringer, skaber vi en gnidningsløs overgang mellem Lotus Notes og Office 365, hvor det ikke behøver at være “big-bang” – med mindre at det er det du vil.

  Vi er specialister i co-operative opsætninger, så du gnidningsløst kan flytte din forretning over på Office 365, uden at opleve nedbrud eller at miste data og dermed forretning.

Du kan høre mere om hvordan vi sikkert og enkelt får din virksomhed migreret fra Lotus Notes til Office 365 ved at kontakte Christian Gravgaard på [email protected] eller på telefon +45 70 230 249

Notes Konsulent Christian Gravgaard

Hør nærmere om Lotus Notes Migrering

Kunne du tænke dig at høre nærmere om Notes Migrering og hvordan du bedst muligt får migreret fra Lotus Notes til Office 365 eller Google, kan du skrive til os lige her.

Skriv gerne hvilken version af Notes du har og hvor mange brugere du skal have migreret. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.