HCL Notes er en ny og opdateret brugergrænseflade. Den giver en moderne og effektiv mailoplevelse for brugere med færre klik, og den opdaterede kalenderfunktion tillader, at op til otte personer og tre virksomheder kan deltage i ét møde uden problemer.

Dermed omdanner HCL Notes din hverdagsmail til et arbejdsdygtigt og velfungerende center, der resulterer i en positiv udvikling for dit teams samarbejde.

Trods HCL Notes’ velfungerende interface og den nyeste opdatering i form af HCL Notes 14, så oplever mange brugere stadig problemer.

Måske har du svært ved at integrere brugergrænsefladen med din mail, eller du kan være stødt på nogle af dens fejl, hvor mails ikke bliver leveret, clean ups udføres ikke, eller HTTP-ydeevnen ikke er optimal. Udfordringen for dig kunne også være, at du mangler en konsulent, der kan holde din platform opdateret og overvåge installationerne døgnet rundt.

Uanset hvilke problematikker, du sidder med, så kan jeg hjælpe dig videre.

Få hjælp af en kompetent HCL Notes-konsulent

Christian Gravgaard har over 20 års erfaring med Notes og benytter HCL Notes hver eneste dag. Derfor kan vi sagtens have ansvaret for din HCL Notes eller din opdatering til HCL Notes 14 hele døgnet rundt. Det er også en mulighed, at jeg kan hjælpe dig med at udvikle og tilpasse brugergrænsefladen løbende alt efter dine ønsker.

Som professionel konsulent indenfor HCL Notes, kan jeg hurtigt sætte mig ind i dit specifikke problem. Når problemet er kortlagt, går jeg effektivt til værks og finder den bedste løsning for netop din virksomhed.

Lad os løse problemet

Uanset hvilken udfordring, du står overfor med HCL Notes eller opdateringen til HCL Notes 14, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os 24/7, så du aldrig står alene med problemet, når det brænder på.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på 70 230 248 eller på mail [email protected]. Så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.