hcl-notes-christian-gravgaard-notes-administrator

Christian Gravgaard yder Notes og Domino support. Hvis du har brug for en administrator, kan du se, hvad vi kan tilbyde her på siden.

Vores team består af en række stærke it-konsulenter, der hver har mere end 15 års erfaring med support af domino servere og IBM Notes. Denne form for ekspertise er der ikke mange it konsulenthuse, der tilbyder i Danmark, og Christian Gravgaard er stolte af at kunne tilbyde den unikke erfaring til vores kunder.

En halv dags gratis arbejde på din domino server

Christian Gravgaard giver gerne potentielle kunder en halv dags gratis arbejde, når du skal beslutte, om du skal investere i vores services. Hvad vi skal lave for din virksomhed denne halve dag bestemmes udelukkende af dig.

Det kan være, at I ønsker, at vi fokuserer på en konkret problemstilling, der er internt i virksomheden. Måske vil I gerne se, hvad vi kan forbedre i jeres domino server. Eller måske er tiden bedst udnyttet ved at lægge en langsigtet it-strategi.

Serverovervågning – Domino & Notes support 24 timer i døgnet

Er der problemer eller udfordringer med virksomhedens domino server, IBM Notes eller andet it, så har vores kunder den store fordel, at de kan ringe til os på alle tidspunkter af døgnet og få support.

Det er de samme erfarne it-konsulenter, der sidder klar i supporten. Derfor er du og din virksomhed altid sikker på at få fat i en dygtig medarbejder, der kan give dig præcis den kompetente hjælp og vejledning, som du skal bruge, uanset hvilken situation der måtte opstå på din domino server eller i andre ender af it-systemet.

Kontakt Christian Gravgaard og tal med en af vores konsulenter, der kan hjælpe dig med professionel serverovervågning og den bedste it-løsning for din virksomhed.