Velkommen til sektionen ‘Referencer og Kundecases’ med Christian Gravgaard, din erfarne HCL Notes konsulent.

Her finder du en samling af mine tidligere projekter og kundecases. Læs om  hvordan jeg har hjulpet virksomheder med at optimere deres HCL Notes-løsninger og skabe effektive arbejdsprocesser.

Læs om konkrete udfordringer, løsninger og de resultater, jeg har opnået sammen med mine kunder.

Dyk ned i mine referencer for at få indblik i, hvordan min ekspertise og erfaring som HCL Notes konsulent har gjort en forskel for virksomheder i forskellige brancher.

Følg med og lad dig inspirere af de historier, der viser, hvordan jeg kan hjælpe dig med at maksimere værdien af din HCL Notes-infrastruktur.

BMS: Benene på jorden og kraner i himlen

It-udvikling og løbende sparring med en fast partner er det bærende it-fundament hos kranfirmaet BMS. Virksomheden forsøger hele tiden at finde veje til at gøre it-arbejdet smartere.

Vi møder de grønne BMS-kraner overalt. Når de løfter vindmøller, domkirketårne og dele til broer på plads. Firmaets største kran klarer snildt en last på 1.350 tons.

Det kræver sin kran og sin kranfører at håndtere de omfattende løfteopgaver, og for BMS er det et must, at der er styr på alt fra kraner, mandskab, sikkerhed til diverse certifikater.

”Det kræver rigtig meget, fordi vi har 50 forskellige typer køretøjer, der hver især kræver sine certifikater og uddannelser at betjene,” siger it-chef Morten Fjellerad, BMS.

Læs mere

Dansk Revision: Hurtig produktudvikling

”Normalt efterlader it-konsulenter et gevaldigt rod efter sig. De holder aldrig deres aftaler. De er ustrukturerede. Og når de har løst en ting, så efterlader de sig 10 nye problemer. De udvikler eller retter noget uden at tænke på konsekvenserne.”

Læs mere

Nilpeter: Lad os komme an på en prøve

Nilpeter testede Christian Gravgaard en formiddag uden beregning og har arbejdet sammen med ham siden.

Få en konsulent ud gratis og uforpligtende i tre timer. Hvis du kan lide, hvad du ser, så lad os indgå en aftale!

Det tilbud takkede trykmaskine-virksomheden Nilpeter ja til, da den var på udkig efter en kompetent Notes partner.

Læs mere

SUPERSystems: Det er nemmere, det virker, og så bliver det lækkert

”Christian bruger de nyeste værktøjer, når han laver noget til dig. På den måde sparer man tid, og du sparer penge. Det er nemmere, det virker, og så bliver det lækkert. Ikke noget med at starte helt forfra med at kode html og sådan noget. Det er opdateret og lige til at gå til.”

Læs mere

Toyota: Han har taget hånd om problemerne med det samme

”Det er ikke de nemmeste opgaver vi har sat Christian Gravgaard til at løse. Men han har formået at overskue vores problemstillinger og identificere vores udfordringer. Han har samtidig højnet standarden i vores systemer og bidraget med nye idéer og forslag til, hvordan vi kunne gøre tingene endnu bedre.”

Læs mere

Telenor: Forståelse for virksomhedens processer

”Christian Gravgaard har udviklet en omfattende applikation, der har mange brugere og dækker mange funktioner. Derfor var det helt naturligt at engagere Christian Gravgaard igen. Han har ageret professionelt og leveret kvalitet til tiden.”

Læs mere